Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Το ταξίδι

Μερικοί άνθρωποι περνούν απ' τη ζωή μας και φεύγουν. Αγγίζουν απλά την πορεία μας δίχως να την επηρεάζουν. Έρχονται και φεύγουν τόσο αθόρυβα τόσο που φορές νιώθουμε σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Είναι όμως και κείνοι οι άνθρωποι που δε θα μπορέσουμε ποτέ να τους ξεχάσουμε. Εκείνοι που μας επηρέασαν τόσο πολύ στη ζωή μας, που ακόμη κι όταν φεύγουν, βρίσκονται πάντα εκεί, δίπλα μας. Ξεπηδάν μέσα από τα καθημερινά μας λόγια, την κοσμοθεωρία μας. Λες και δεν έφυγαν ποτέ.

Δε θα σταματήσω ποτέ να σου λέω αντίο, παππού.
Μέσα μου έχω κρατήσει την πιο όμορφη εικόνα σου.

Το ταξίδι που έρχεται δεν είναι μόνο για μένα. Είναι και για σένα. Θα κάνεις το γύρο του κόσμου μέσα από 'μένα, παππού. Θα γυρίσουμε όλα τα μέρη που δεν πρόλαβες να δεις. Κι όταν αυτά τελειώσουν θα πάμε στο Φεγγάρι! Στο υπόσχομαι.

3 σχόλια:

ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ είπε...

Nα έισαι καλά και να τον κάνεις χαρούμενο και ευτυχισμένο μέσα από τα μάτια σου

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σιγουρα ορισμενοι ανθρωποι σημαδευουν τη ζωη μας!!!!Τυχεροι οσοι γνωρισαμε παππου και γιαγια.Να εισαι καλα να τον θυμασαι παντα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫